Geen producten (0)

TRAINING SCAE

  


Cursusdata 2016/ 2017

Datum Cursus Taal   Locatie Tijden
27 maart 2017 Latte Art Workshop NL Eindhoven (DENF) 09.00 - 13.00
28 maart 2017 Barista Skills Foundation NL Eindhoven (DENF) 09.30 - 17.30
 29 maart 2017 SCAE Barista Skills Intermediate ENG Eindhoven (DENF) 09.30 - 17.30
12 april 2017 SCAE Barista Skills EXAMENDAG NL Eindhoven (DENF) in overleg
13 april 2017 SCAE Barista Skills Foundation NL Eindhoven (DENF) in overleg

 

Training SCAE

 

Goede koffie hoeft geen geheim te zijn. Het Koffiegenootschap is dan ook gespecialiseerd in het overdragen van kennis, met name in de vorm van trainingen, opleidingen en workshops. Het Koffiegenootschap heeft als een van de weinige koffiebedrijven SCAE (Specialty Coffee Association of Europe) gecertificeerde trainers in dienst. Hieronder leggen wij de verschillende mogelijkheden uit. Wil je na het lezen nog meer informatie, of een op maat gemaakte offerte? Neem dan contact op via ons contactformulier of info@koffiegenootschap.nl


SCAE Trainingen

Met een SCAE certificaat heb je een internationaal erkend papier in handen dat een bepaalde opleidingsstandaard en verworven kennis onderschrijft. Dit garandeert dat je voldoende kennis over het onderwerp krijgt aangboden en het behalen van een SCAE certificaat kan je positie op de arbeidsmarkt versterken.

Het SCAE Coffee Diploma is een methode van koffie onderwijs speciaal ontwikkeld voor mensen die professioneel met koffie werken. Het is een gecertificeerd systeem waarvan de inhoud wordt gecontroleerd en geactualiseerd door de knapste koppen in de koffie-industrie.


Wij bieden de volgende cursussen en examens aan binnen het SCAE Coffee Diploma System:

 

Introduction to Coffee (halve dag) - € 120,- INCLUSIEF 21% BTW

Ben je een koffieliefhebber en zou je graag willen weten welke reis er schuilgaat achter je kopje koffie?
Tijdens dit ca. 4 uur durend programma (1 uur theorie, 3 uur praktijk) worden verschillende onderwerpen besproken zoals de koffieplant, het oogsten en verwerken van de koffiebessen, het live branden van koffie, het bereiden van koffie met verschillende zetmethoden en natuurlijk het cuppen (professioneel proeven).

In deze breed georiënteerde workshop maak je kennis met de vele interessante kanten van koffie en leg je een gedegen basiskennis voor een verdere verdieping in één van de andere modules van het SCAE Coffee Diploma System.
Waarde voor het Coffee Diploma Systeem: 10 punten.

 

Barista Skills Foundation (1 dag) - € 279,- INCLUSIEF 21% BTW

Voor de thuisbarista die meer uit zijn espressoapparatuur wil halen of de horecaondernemer die zijn medewerkers goed voorbereid achter de espressomachine wil hebben staan. Deze beginnerscursus legt een basis voor de kennis van espressozetmethodiek.
Bij voldoende aantoonbare ervaring kan dit niveau over worden geslagen en kan de deelnemer direct aan de Intermediate cursus deelnemen.

Waarde voor het Coffee Diploma Systeem: 5 punten.

 

Barista Skills Intermediate, voorheen 'Barista Level 1' (1 dag) - € 349,- INCLUSIEF 21% BTW

Voor de koffie-enthousiasteling die zijn baristaskills wil perfectioneren of de horecamedewerker die als shiftleader aan de slag wil. Deze cursus is geschikt voor barista's met een redelijke basiservaring die hun kennis graag verder willen verbeteren.
Waarde voor het Coffee Diploma Systeem: 10 punten.

 

Barista Skills Professional, voorheen 'Barista Level 2' (2 dagen) - € 599,- INCLUSIEF 21% BTW

Voor de ervaren barista die de volgende stap wil nemen. Tijdens deze intensieve training van twee dagen wordt je klaargestoomd voor het hoogste niveau in espressozetmethodiek.
Waarde voor het Coffee Diploma Systeem: 25 punten.

 

Examenprijzen (vastgesteld door de SCAE) INCLUSIEF 21% BTW:

Introduction to Coffee - € 72,60, p.p.
Barista Skills Foundation - € 72,60 p.p.
Barista Skills Intermediate - € 217,80 (€ 121,- voor SCAE leden) p.p.
Barista Skills Professional - € 326,70 (€ 217,80 voor SCAE leden) p.p.

 

LOCATIES

DENF
Clausplein 4
5611 XP Eindhoven

 


Maas International

Science Park 5051
5682 EB SON

bij aankomst melden bij receptie