Geen producten (0)

Barista Service

 

Bent u voor een feest of evenement op zoek naar een originele manier om uzelf of uw bedrijf aan uw gasten te presenteren, denk dan eens aan een barista!
Onze SCAE gecertificeerde barista’s zijn deskundig en bekwaam in het bereiden van koffie, espresso en aanverwante dranken als cappuccino en latte macchiato. Met hun kennis over en passie voor koffie geven zij een evenement net dat beetje extra allure en zorgen zij voor een unieke belevenis.
Het Koffiegenootschap beschikt over de mogelijkheid een totaalconcept aan te bieden voor uw evenement, gebaseerd op uw persoonlijke wensen en behoeften.

Latte Art

De barista’s van het Koffiegenootschap zijn geoefend in de kunst van de latte-art, het schenken van bijzondere figuren in het melkschuim. Uw gasten zullen enthousiast reageren wanneer zij een appel, een hartje of een rosetta in hun kopje koffie herkennen.

Gastvrijheid

Naast de hoge kwaliteit dit wij nastreven bij het zetten van uw koffie, hechten wij veel waarde aan uitstraling, koffiebeleving en hospitality. Niet alleen zullen wij onze service zoveel mogelijk afstemmen op uw persoonlijke wensen, onze barista’s zullen zich altijd opstellen als een ware gastheer of gastvrouw. Onze gepassioneerde medewerkers zullen uw gasten…


Uiteraard kan het Koffiegenootschap desgewenst ook thee, chocolademelk en lekkernijen verzorgen tijdens uw evenement.

Een greep uit mogelijke evenementen voor onze koffiebar:

· Beurzen

· Bijeenkomsten

· Bedrijfsfeesten

· Festivals

· Winkelopening

· Open Huis

· Feesten en partijen

· Bruiloften 

Voor meer informatie of prijzen vragen wij u contact op te nemen via ons contactformulier op de site.